President
Productos de la Comunitat

El president assisteix al Primer Brindis de Cava de Requena

29/11/2015
El president assisteix al Primer Brindis de Cava de Requena
- Puig: "Cal recolzar els nostres productes perquè són els nostres, però sobretot perquè són de qualitat"
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al Primer Brindis de Cava de Requena. El cap del Consell ha estat acompanyat per l'alcalde de Requena, Mario Sánchez, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i el president de l'Associació d'Elaboradors de Cava de Requena, José Hidalgo.

En el seu discurs, Puig ha destacat la importància que el cava es fa a Requena, que ha anat millorant amb els anys, i que hui en dia és un dels millors quant a la seua qualitat. Ha assenyalat la importància de promocionar-lo i associar-lo a l'alegria, a compartir els bons desitjos i ha brindat per un futur millor per a tota la Comunitat en 2016.

El president ha fet insistència en la importància de treballar per una societat més inclusiva, en què no hi haja diferències socials. A més ha recordat que hui es compleixen dos anys del tancament de RTVV, i ha mostrat la seua esperança que la Comunitat torne a tindre una ràdio i televisió pública i valenciana.

Finalment, cal destacar la presència de tots els cellers membre de l'associació d'elaboradors de cava de Requena, que fan possible la seua producció: Chozas Carrascal, Coviñas, Dominio de la Vega, Hispano Suiza, Pago de Tharsys, Torre Oria, Unión Vinícola del Este (UVE) i Vegalfaro.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

- Puig: 'Hay que apoyar nuestros productos porque son nuestros, pero sobre todo porque son de calidad'

Talls de veu relacionats

- Declaraciones del President de la Generalitat, Ximo Puig