Educació, Cultura i Esport
Resolución en el DOCV

Educació completa la concessió de les ajudes de XarxaLlibres als ajuntaments

30/11/2015
- Es tracta de 82 ajuntaments de la província d'Alacant; 55 de la de Castelló; i 113 de la de València que van presentar la sol·licitud amb posterioritat al 10 de novembre
- Només queden pendents de resoldre les ajudes als ajuntaments als quals se'ls ha requerit completar la documentació presentada
- Un total de 8.646 famílies ja han fet ús del formulari telemàtic per sol·licitar les ajudes de #XarxaLlibres
La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha completat la concessió als ajuntaments de la seua part de les ajudes del programa de gratuïtat de llibres de text #XarxaLlibres. A la resolució, publicada aquest dilluns al DOCV, es concedeixen ajudes per un import de 15.702.873,28 € a un total de 250 ajuntaments, 82 dels quals pertanyen a la província d'Alacant, 55 a la de Castelló i 113 a la de València.

Amb aquesta concessió, només queden pendents de resolució aquells ajuntaments als quals se'ls ha sol·licitat que completen la documentació preceptiva que havien de lliurar conjuntament amb la sol·licitud per a participar en #XarxaLlibres. Tan bon punt es realitze la revisió i la verificació d'aquesta documentació, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport procedirà a publicar la concessió de les ajudes amb caràcter immediat.

D'altra banda, un total de 8.646 famílies han realitzat ja la sol·licitud telemàtica per a poder beneficiar-se del programa #XarxaLlibres durant el matí de dilluns. Pel que fa a la distribució territorial, 1.199 sol·licituds pertanyen a la província d'Alacant; 4.144 a la de Castelló; i 3.334 a la de València. Aquestes xifres només inclouen les sol·licituds emplenades en línia. Les famílies també poden adherir-se al programa descarregant-se el formulari i imprimint-lo en paper des de la pàgina web.

Per emplenar la sol·licitud telemàtica, les famílies han d'accedir a la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport habilitada per a #XarxaLlibres, més concretament, accedint a l'apartat "Famílies" o clicant ací.

http://www.ceice.gva.es/ocd/areacd/val/abc/ajudesllibres.asp

Una vegada emplenada aquesta sol·licitud, per a la qual no es necessita signatura electrònica, es genera un codi amb el qual l'ajuntament podrà recuperar les dades del sol·licitant a l'hora de tramitar-la.