Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències elegeix els guanyadors del concurs de dibuix nadalenc

04/12/2015
- La Ciutat de les Arts i les Ciències ha elegit els guanyadors del concurs de dibuix infantil que va convocar amb el lema "La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències"
La Ciutat de les Arts i les Ciències ha elegit els guanyadors del concurs de dibuix infantil que va convocar amb el lema "La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències". Aquesta iniciativa, a la qual s'han presentat més de 1.000 dibuixos, estava dirigida a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2015-16.

En la categoria d'alumnes de primer cicle de Primària ha resultat guanyador Jorge D.L., el segon premi ha sigut per a Valentina N. i el tercer per a Darío Z., els tres del CE Camarena-Valterna (Bétera). De la seua banda, Sandra P. del Col·legi Públic Begoña del Port de Sagunt ha guanyat el primer premi en la categoria d'alumnes de segon cicle de Primària, mentres que Sofía F. del CE Camarena-Valterna i María V. del Col·legi CEU San Pablo de Moncada han resultat premiades amb el segon i tercer premi.

Finalment, en la categoria d'alumnes de tercer cicle de Primària, el dibuix d'Erika A. del CEIP Pinedo ha sigut triat com a guanyador del primer premi, seguit per Mónica S. del Col·legi Liceu de Benicàssim i Sara O. del CEIP Verge del Fonament de Benissanó. El lliurament de premis serà dimecres que ve, 23 de desembre, en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En aquesta edició s'ha comptat amb la col·laboració d'Energy Sistem, que ha donat els premis següents: una Energy Tablet 10.1 NEO 2 (primer premi) una Energy MP4 SPORT 8GB 2508 LIME GREEN (segon premi) i una Energy MUSIC BOX B3 BLUETOOTH (tercer premi). Els guanyadors també comptaran amb entrades per a visitar el Museu de les Ciències i´l'Hemisfèric.

Galeria d'imatges