Presidència

Presentació en Invat.tur de la tercera edició del curs d'expert universitari en cuina tecnològica

08/12/2015
Presentació en Invat.tur de la tercera edició del curs d'expert universitari en cuina tecnològica
- El curs és un punt de trobada entre professionals de la restauració de la Comunitat Valenciana
- Durant la presentació tindrà lloc una exhibició gastronòmica d'un clàssic nadalenc: l'olla amb pilotes
L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat.tur) acull el dijous 10 de desembre a partir de les 13 hores la presentació de la tercera edició del Curs d'Expert Universitari de Cuina Tecnològica, que dirigeix el cap de cuina de l'institut Evarist Miralles.

El curs, punt de trobada entre professionals de la restauració i pel qual ja han passat més de mig centenar de xefs i empresaris gastronòmics de reconegut prestigi de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu reforçar les habilitats dels participants i dotar-los de coneixements gastronòmics, científics, humanistes i de gestió.

La presentació tindrà lloc després d'una exhibició gastronòmica tradicional, com és l'elaboració d'una olla amb pilotes, típic dinar nadalenc, a la qual en seguirà la degustació.

Data: 10 de desembre
Hora: 13 hores
Invat.tur
Institut Valencià de Tecnologies Turístiques
Passeig dels Tolls, 2
03502 Benidorm

Galeria d'imatges