Presidència
Fins a novembre

La Comunitat Valenciana rep més de 6,1 milions de turistes estrangers fins a novembre, un 4% més que en 2014

30/12/2015
- A més, al novembre la Comunitat va incrementar un 5,8% l'arribada de turistes internacionals
- Francesc Colomer ha valorat aquests resultats com a positius i ha destacat que "aquestes dades posen de manifest que en 2015 serà un magnífic any per al sector turístic"
La Comunitat Valenciana ha rebut de gener a novembre d'enguany més de 6,1 milions de turistes estrangers, un 4% més que la xifra registrada en aquest període de 2014. Així es desprén de l'Enquesta de Moviment en Fronteres, FRONTUR, que ha publicat aquest dimecres l'Institut d'Estudis Turístics (IET).

Respecte als resultats del passat mes de novembre, l'enquesta FRONTUR de l'IET publicada hui mostra que el nombre de turistes estrangers amb destinació Comunitat Valenciana ascendix a 398.550, la qual cosa suposa un creixement del 5,8% respecte al mateix mes de l'any anterior.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquests resultats com a positius i ha destacat que "aquestes dades posen de manifest que en 2015 serà un magnífic any per al sector turístic".

El president de l'Agència Valenciana del Turisme ha indicat que "els bons resultats del turisme internacional en els últims mesos, ens han motivat per a reforçar en la promoció de la destinació Comunitat Valenciana en l'exterior durant els últims mesos de l'any".

En aquest sentit, Colomer ha recordat que durant els passats mesos d'octubre i novembre la Comunitat Valenciana " ha reforçat la promoció exterior amb accions promocionals en diversos mercats internacionals".

En concret, a l'octubre la Generalitat va assistir al el 10th Annual Starchefs Congrés (ICC), reconegut esdeveniment gastronòmic. Al novembre es va participar en la World Travel Market de Londres, on per primera vegada la Generalitat assistia a aquest certamen amb les tres províncies connectades per via aèria amb Regne Unit.

També el passat mes de novembre, la Generalitat va assistir per a promocionar l'oferta de turisme de negocis de la Comunitat en INTERACTION 2015, la Convenció Anual Global d'American Express Meetings & Events que va tindre lloc a Toronto (Canadà) i va participar en una acció promocional a Reykiavik (Islàndia).

A més, a principis d'aquest mes de desembre, l'Agència Valenciana del Turisme va participar en la fira International Luxury Travel Market (ILTM) per a promocionar l'oferta de luxe de la Comunitat Valenciana.