Hisenda i Model Econòmic

Soler: "El Consell obri el nou model productiu valencià a les empreses d'economia social"

15/02/2016
Soler: 'El Consell obri el nou model productiu valencià a les empreses d'economia social'
- El conseller d'Hisenda ha mantingut una reunió en la federació d'Empreses Valencianes d'Economia Social
El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha ressaltat que el Consell "obri el nou model productiu valencià a les empreses d'economia social" com a "peça clau" en la creació d'ocupació i en el creixement econòmic a la Comunitat Valenciana.

Soler ha mostrat la seua sensibilitat cap a l'economia social i les societats laborals per la implicació dels treballadors en la productivitat, el creixement i la consolidació de la seua pròpia empresa, "una visió cooperativa del creixement productiu que comparteix plenament el nou Consell", ha dit el conseller.

Així s'ha pronunciat el conseller després de la trobada amb el president de la Federació d'Empreses Valencianes d'Economia Social (FEVES-FESAL PV), Miguel Millana, reunió en què també han participat la secretària autonòmica d'Hisenda, Clara Ferrando, i el director general de Tributs i Joc, Eduardo Roca. Per part de FEVES han intervingut la secretària de la comissió executiva, Yolanda Lidón, i José Luis Marqués, membre de la junta directiva d'Agrupació Empresarial de Societats Laborals i Economia Social de la Comunitat Valenciana (AESAL CV).

Galeria d'imatges