Presidència
Turisme

Colomer: "Els hotels de la ciutat de València preveuen una ocupació pròxima al 90% per a aquestes Falles, que el cap de setmana podria acostar-se al 100%"

12/03/2016
Colomer: 'Els hotels de la ciutat de València preveuen una ocupació pròxima al 90% per a aquestes Falles, que el cap de setmana podria acostar-se ...
- El president de l'Agència Valenciana del Turisme ha recordat que durant aquestes dates "es duplica la població de la ciutat"
- Colomer ressalta que aquests dies "són molts els turistes que, després de viure les festes en la ciutat de València, mostren interés per conéixer altres destinacions de la Comunitat"
El secretari autonòmic de Turisme i president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat hui que els hotels de la ciutat de València "registraran una ocupació que superarà el 88% durant aquestes Falles, un percentatge que esperem que s'incremente tenint en compte les reserves d'última hora i el bon oratge que està previst que ens acompanye".

Colomer ha declarat que, segons les dades disponibles, "els establiments hotelers de la ciutat de València preveuen una ocupació del 88% per al tram del 16 al 19 de març i per als dies 18 i 19 de març, l'ocupació en la ciutat de València supera el 98%".

A més, ha destacat que segons el sondeig realitzat per l'Agència Valenciana del Turisme, "en uns quants hotels de la ciutat l'ocupació ja està al 100% durant les festes josepetes".

D'aquesta manera, s'espera que l'ocupació per a aquestes festes siga superior a la dada registrada durant l'any passat, ja que l'ocupació per al tram del dies del 16 al 19 de març s'incrementa un 11,6% respecte al passat any i els dies 18 i 19 de març un 14%.

El secretari autonòmic de Turisme ha destacat que "el fet de coincidir en cap de setmana els dies grans de les festes, sens dubte ha beneficiat l'ocupació, però no sols de la ciutat, perquè per a l'àrea metropolitana s'espera una ocupació també pròxima al 97% per als dies 18 i 19 de març".

Colomer ha recordat que, a més de l'ocupació hotelera, "la connexió amb Madrid a través de l'AVE propícia gran demanda, i preveiem un augment considerable dels visitants durant aquests dies". A més, "les bones previsions climatològiques contribueixen a l'arribada de turistes per a conéixer les nostres festes", ha declarat.

Al mateix temps, ha recordat que, tradicionalment, la ciutat de València duplica la seua població en els dies de la seua festa gran, i ha ressaltat que durant aquestes dates, "són molts els turistes que s'animen a visitar les nostres Falles, declarades d'Interés Turístic Internacional, i que, després de viure les festes en la ciutat de València, mostren interés per conéixer altres destinacions de la Comunitat".

Finalment, Colomer ha animat a tots els visitants a "gaudir i a viure les nostres festes i a comprovar in situ el caràcter obert i acollidor dels valencians". Per al responsable de Turisme, "les Falles valencianes són l'expressió viva i popular d'un poble, com a manifestació artística, cultural i satírica. Són unes festes on es mescla la tradició i el geni artístic valencià, la indumentària, els monuments artístics, la gastronomia i la pirotècnia, sens dubte un reflex dels valors dels valencians".

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

- Declaracions del president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer