Educació, Cultura i Esport

Les universitats de la Comunitat difondran 'AvalemJoves' entre els seus estudiants

15/06/2016
Les universitats de la Comunitat difondran 'AvalemJoves' entre els seus estudiants
- La direcció del Servef ha mantingut una reunió amb els responsables d'ocupació de les universitats
La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, juntament amb el director general de Planificació i Serveis, Juan Angel Poyatos, i la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha mantingut una reunió amb els responsables d'ocupació de les nou universitats de la Comunitat Valenciana.

En l´encontre, les universitats han acordat difondre 'AvalemJoves' entre els seus estudiants per a poder traslladar-los les iniciatives de formació, ocupació i orientació que el pla del Consell ofereix als menors de 30 anys.


María José Mira ha animat als joves estudiants a "confiar en el Servef". "AvalemJoves ofereix un gran ventall d'oportunitats per a millorar l´empleabilitat dels menors de 30 anys".

A la reunió han assistit representants de la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir, Universitat Europea de València i Florida Universitària.

Galeria d'imatges