President
Eleccions Generals 2016

Puig: "Necessitem un govern que atenga les necessitats de la Comunitat Valenciana"

26/06/2016
Puig: 'Necessitem un govern que atenga les necessitats de la Comunitat Valenciana'
Puig ha exercit el seu dret de vot per a les Eleccions Generals de 2016 en Morella, on ha recordat que "el més important és que els ciutadans decidisquen" perquè, posteriorment, els polítics acorden la formació d'un govern.
- El president anima els valencians a la participació electoral perquè decidisquen "quina és la millor proposta de país" que garantisca "el futur, el progrés i la solidaritat"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que hui "és un dia molt important per als valencians, perquè necessitem que hi haja un govern que atenga les reclamacions justes de la Comunitat Valenciana". Puig ha realitzat aquestes declaracions després d'exercir el dret de vot per a les Eleccions Generals de 2016 a Morella, on també ha recordat que "el més important és que els ciutadans decidisquen" perquè, posteriorment, els polítics acorden la formació d'un govern.

El cap del Consell ha ressaltat el paper fonamental d'aquestes eleccions perquè actualment "estem en una situació econòmica difícil i hi ha hagut una fractura social important". Per això, els polítics "hi hem de donar solució", ha asseverat.

A més, Ximo Puig també ha mostrat confiança en la democràcia per a solucionar els problemes dels ciutadans i ha afirmat que "l'única manera de resoldre els problemes que generen unes eleccions que han sigut fallides són unes altres eleccions. La democràcia només se soluciona amb més democràcia".

En aquest sentit, el president ha animat els valencians a participar en aquesta jornada electoral i ha recordat que hui "el més important és que els ciutadans vagen a votar, que decidisquen lliurement pensant quina és la millor proposta per al país, per a garantir el futur, el progrés i la solidaritat entre les persones". Precisament, aquest és l'objectiu de la jornada, ha assegurat, que "els que tenen l'última paraula, els ciutadans, l'exercisquen amb llibertat i pensant en l'interés general".

Documents

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president anima els valencians a la participació electoral perquè decidisquen "quina és la millor proposta de país" que garantisca "el futur, el progrés i la solidaritat"

Talls de veu relacionats

- Declaracions del President de la Generalitat, Ximo Puig