Educació, Cultura i Esport
Resultats de la preinscripció a la Comunitat Valenciana

Les universitats públiques adjudiquen un total de 24.280 places per al curs 2016-17

15/07/2016
- Les titulacions més sol·licitades han sigut Medicina, Mestra o Mestre en Educació Primària, Infermeria, Mestra o Mestre en Educació Infantil i Psicologia
- El grau en Medicina ha registrat la nota de tall més alta amb un 12,856 en la UV, i un 12,848 en la UMH
- Un total de deu graus tenen una nota de tall superior al 12
- S'han oferit un total de 25.540 places i s'han adjudicat 24.280
Les universitats públiques valencianes han adjudicat un total de 24.280 places de les 25.540 places oferides per al curs 2016-17, segons els resultats de la preinscripció universitària donades hui a conéixer.

Per universitats, la Universitat de València(UV) ha oferit 9.080 places de les quals ha adjudicat 8.960; la Universitat Politècnica de València (UPV) ha oferit 4.655, i ha adjudicat 4.508; la Universitat d'Alacant (UA) ha oferit 6.150 places i ha adjudicat 5.574; la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) ha oferit 3.065 i ha adjudicat 2.923; i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) ha oferit 2.590 i ha adjudicat 2.315.

Les dades de preinscripció es poden consultar a través de la pàgina ubicada en la web de la Generalitat. Així mateix, els admesos i admeses que van indicar telèfon mòbil de contacte en la sol·licitud telemàtica han rebut un missatge informatiu de la seua admissió.

Titulacions més sol·licitades

Les titulacions més sol·licitades per l'alumnat valencià en primera opció són: Grau en Medicina, Grau en Mestra o Mestre en Educació Primària, Grau en Infermeria, Grau en Mestra o Mestre en Educació Infantil, Grau en Psicologia, Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Dret, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Fisioteràpia, i Grau en Enginyeria Mecànica.

Titulacions amb la nota de tall més elevada

Pel que fa a les notes de tall per a accedir als diferents graus oferits per les universitats de la Comunitat Valenciana, en destaquen deu com a les titulacions que requereixen una nota superior a 12. En concret són: Medicina, en la UV, en la UMH i en la UJI; Bioquímica en la UV; Enginyeria Aeroespacial en la UPV; Enginyeria Biomèdica en la UPV; Grau en Biotecnologia en la UPV; Grau en Odontologia en la UV; Grau en Farmàcia/Nutrició Humana i Dietètica en la UV; Grau en Física en la UV.

A aquestes titulacions, ja amb una nota menor a 12, li segueixen Infermeria en la UV; Biotecnologia en la UV, ADE+Dret en la UV, Grau en Traducció i Interpretació (anglés) en la UA, i Grau en Biotecnologia en la UMH.