Presidència
Últimos datos

La Comunitat Valenciana rep fins al mes de juny un 19,2% més de turistes internacionals i lidera el creixement a Espanya en el primer semestre de l'any

29/07/2016
La Comunitat Valenciana rep fins al mes de juny un 19,2% més de turistes internacionals i lidera el creixement a Espanya en el primer semestre de ...
- L'enquesta Frontur reflecteix que més de 3.3 milions de turistes han triat les nostres destinacions en els sis primers mesos de l'any, un 19,2% més que en 2015
- Colomer ressalta que "el bon comportament del turisme en el primer mes de la temporada estival referma les previsions de clar creixement que vam fer a primers d'any"
La Comunitat Valenciana ha incrementat en un 19,2% l'arribada de turistes estrangers durant el primer semestre de 2016 respecte al mateix període de l'any passat, segons mostren els resultats de l'enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que ha publicat l'INE.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "el bon comportament del turisme en el primer mes de la temporada estival referma les previsions de clar creixement que vam fer a primers d'any". Així mateix, el secretari autonòmic de Turisme destaca que "aquest indicador sobre arribada de turistes internacionals és bàsic per a l'increment de la rendibilitat del sector per l'impacte que la seua despesa en la destinació té sobre l'economia valenciana i la creació d'ocupació".

Així, les dades d'enquesta Frontur mostren que la Comunitat Valenciana ha rebut fins a juny un total de 3.362.071 turistes internacionals, un 19.2% més que en el mateix període de 2015, de manera que destaca així mateix l'increment general dels principals mercats emissors europeus.

Juny, un molt bon mes per al turisme valencià

Respecte a les dades referents al passat mes de juny, l'enquesta Frontur mostra que la Comunitat Valenciana va rebre un total de 732.432 turistes estrangers, un 15% més que en el mateix mes de 2015, incrementant-se tant les entrades per via aèria (+13,84%) com per carretera (+20,10%).

Per mercats, el creixement és especialment destacable en el cas del mercat francés, amb un creixement del 51,46%, l'alemany (+26,38%) i el britànic (+19,86%), mercat aquest últim en què el seu creixement és especialment important atés que és el principal emissor de turistes cap a la Comunitat Valenciana, amb una quota anual del 32.3%.

Galeria d'imatges