President
Distincions de la Fundació Trèvol

Puig recorda que el treball per a la superació de les desigualtats no es pot deixar només en mans de les institucions

27/03/2017
Puig recorda que el treball per a la superació de les desigualtats no es pot deixar només en mans de les institucions
Puig ha lliurat les distincions que atorga la Fundació Trèvor d'Ontinyent a empreses col·laboradores que aposten per empleats amb diversitat funcional
El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha lliurat les distincions que atorga la Fundació Trèvor d'Ontinyent a empreses col·laboradores que aposten per empleats amb diversitat funcional. A l'acte ha agraït als impulsors de la fundació el camí que han pres, ja que "el treball per la superació de les desigualtats no es pot deixar només en las institucions, perquè una societat socialment avançada és més justa i econòmicament és una societat enfortida".

Les empreses premiades en aquesta primera edició han sigut 'Vidrios reciclados San Miguel', 'Plastiken VONDOM' i 'SERCO'. El President de la Generalitat els ha lliurat les distincions i ha volgut reivindicar les empreses valencianes "amb rostre humà". "Han treballat la responsabilitat social corporativa abans que existira eixe concepte. Ara que existeix, ho hem de fer possible entre tots i hem de veure que les empreses poden ajudar. Al final, eixe retorn a la societat és abolutament favorable també per a elles", ha explicat Puig.

El cap del Consell també ha visitat la botiga de la Fundació Trèvol a Ontinyent, on ha sigut nomenat venedor d'honor.

Galeria d'imatges