Educació, Cultura i Esport

L'escriptor Joan Olivares manté una trobada amb alumnes de Secundària a la Biblioteca Valenciana

29/03/2017
L'escriptor Joan Olivares manté una trobada amb alumnes de Secundària a la Biblioteca Valenciana
- És autor de la novel·la 'L'estrep' amb què va guanyar el premi Andròmina de narrativa
La Biblioteca Valenciana ha rebut l'escriptor Joan Olivares, dins del cicle de Trobades amb Escriptors que desenvolupa per a fomentar l'hàbit de la lectura entre els estudiants dels col·legis del territori valencià.

Hui ha sigut el torn de l'escriptor del municipi d'Otos Joan Olivares, llicenciat en Física Teòrica que, a més de dedicar-se a escriure novel·les, treballa com a professor de matemàtiques a l'institut de Secundària Josep Segrelles d'Albaida.

L'autor és conegut per 'Dies de verema', en 1998 (Premi la Vall d'Albaida de narrativa eròtica); 'Vespres de sang: vint-i-quatre almuds', de 2000 (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira); 'L'estrep', de 2005 (Premi Andròmina de narrativa); 'Pana negra', de 2007 (Premi Constantí Llombart de narrativa); la 'Pell de pruna', de 2008 (Premi la Vall d'Albaida de narrativa eròtica) i 'El metge del rei' (Premi Enric Valor 2013).

També ha escrit llibres per al públic infantil i juvenil com 'El llenyater de Benicadell' i 'El regne d'Albarissia' i, en novel·la curta, té títols com 'El sostre de palla' i 'Ultratge'.

Els alumnes que han assistit a la trobada pertanyen a l'IES Comarcal de Burjassot, IES L'Estació d'Ontinyent, Centre Privat Ausiàs March de Picassent i el Centre Privat San Pedro Pascual de València.

El Cicle d'Escriptors compta amb la col·laboració de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera.

Galeria d'imatges