Educació, Cultura i Esport

El Consell aprova la creació d'una escola d'Educació Infantil de primer cicle en Massarrojos

29/09/2017
- Per a la posada en marxa d'aquest centre, la Generalitat destinarà un total de 358.949,51 euros anuals per a despeses de personal, funcionament i equipament
El Ple del Consell ha aprovat la creació d'una escola infantil de primer cicle, de titularitat de la Generalitat, en la localitat de València-Massarrojos.

El nou centre està compost per sis unitats d'Educació Infantil de primer cicle. Té una capacitat de 82 places escolars i compta amb un mestre d'Educació Infantil i set educadors d'escola infantil.

Per a la posada en marxa d'aquest centre, la Generalitat destinarà un total de 358.949,51 euros anuals per a despeses de personal, funcionament i equipament.

Cal recordar que l'Ajuntament va acordar cedir a la Generalitat un edifici de la seua propietat per a la instal·lació d'aquesta escola i que, segons els informes corresponents, reuneix els requisits legalment establits.

Per tant, segons els estudis de planificació educativa i les necessitats s'ha considerat convenient la creació d'aquest nou centre, per a oferir un servei que cobrisca la demanda i garantisca l'escolarització en les millors condicions possibles.