President

Puig assisteix al lliurament dels X premis de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València

19/10/2017
Puig assisteix al lliurament dels X premis de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al lliurament dels X premis de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), que enguany han recaigut sobre la filòsofa Adela Cortina, l'enginyera especialista en intel·ligència artificial Nuria Oliver i la biòloga María Blasco. El guardó a l'associada ha sigut per a Enrichetta Bellini.

El cap del Consell ha valorat la "qualitat humana i intel·lectual" de les premiades i ha enaltit el treball que realitza EVAP per haver contribuït a "situar en l'imaginari col·lectiu la figura de la dona empresària".

En aquest sentit, ha defensat la igualtat entre homes i dones en l'àmbit laboral i s'ha compromès a seguir treballant des de les institucions perquè "el segle XXI siga el segle de les dones".

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha asistido a la entrega de los X premios de la Asociación de Empresarias y Profesionales de Valencia (EVAP), que este año han recaído sobre la filósofa Adela Cortina, la ingeniera especialista en inteligencia artificial, Nuria Oliver y la bióloga María Blasco. El galardón a la asociada ha sido para Enrichetta Bellini.