President
XX aniversari IVEFA

Puig elogia els valors i el dinamisme de l'empresa familiar

24/10/2017
Puig elogia els valors i el dinamisme de l'empresa familiar
- El president ha assistit a la celebració de l'aniversari de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar
- El president ha assistit a la celebració de l'aniversari de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lloat els valors de les empreses familiars, com la permanència i el compromís amb l'entorn, i ha destacat la seua capacitat per a ser "un motor de dinamisme econòmic".

El cap del Consell ha intervingut en l'acte de celebració del vintè aniversari de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA), on ha agraït a aquesta entitat el seu treball establint ponts de diàleg entre empreses, treballadors i administracions.

A la Comunitat Valenciana, les empreses familiars representaven en 2015 el 82 % del total d'empreses, el 67 % de la facturació i el 66 % de l'ocupació existent, per la qual cosa Puig ha expressat l'interès de la Generalitat per mantenir la seua evolució positiva.

En l'acte, el president ha expressat la importància que les empreses familiars participen en un canvi de model econòmic que prioritze la innovació.

Reconeixements

En aquest aniversari s'han lliurat reconeixements per als dos presidents que ha tingut IVEFA, Mario Mariner i José Bernardo Noblejas, així com per als socis fundadors d'aquest institut Arturo Virosque, Antonio Almerich, Vicente Simó, Alfonso Zamorano, Vicente Oltra, José Vicente Morata i Salvador Navarro. També s'han lliurat, a títol pòstum, reconeixements per a Alfredo Peretó i Amadeo Folqués.

D'altra banda, han sigut reconeguts els tècnics d'IVEFA Vicente Escrivá, Gracia Cicuendez, Ignacio Tormo, Carmen Quiles, Leonor Gil i Ángel Parra.

Galeria d'imatges