President
133 Aniversario

Puig destaca la labor de Caixa Ontinyent com a "nervi financer" de la Vall d'Albaida i de la Comunitat Valenciana

22/11/2017
Puig destaca la labor de Caixa Ontinyent com a 'nervi financer' de la Vall d'Albaida i de la Comunitat Valenciana
- El president de la Generalitat defineix l'entitat com a "cor" del sistema financer valencià
- El president de la Generalitat defineix l'entitat com a "cor" del sistema financer valencià

Ontinyent.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la labor de Caixa Ontinyent com a "nervi financer" de la Vall d'Albaida i de la Comunitat Valenciana i ha lloat la seua "modernitat, les seues arrels i la seua identitat comuna a un territori i a un compromís permanent amb la gent".

Puig, que ha visitat la seu de l'entitat acabada de rehabilitar coincidint amb l'aniversari dels seus 133 anys d'història, ha subratllat també la projecció social i econòmica d'una Caixa Ontinyent que comptava amb uns 64.000 depositants al final de 2016, una cartera de quasi 500 milions d'euros en crèdits a particulars i una xarxa de prop de 50 oficines amb una plantilla d'unes 200 persones.

"És un dia de profunda alegria per al conjunt dels valencians pel que representa Caixa Ontinyent, una caixa que ha significat fer les coses bé quan els altres les estaven fent malament", ha afirmat Puig. A més, s'ha referit a aquesta com "el cor del nostre petit sistema financer".

En l'acte, al qual també ha assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el president ha animat la institució a continuar creixent: "No hi ha dreceres cap a la prosperitat, només hi ha el treball i la capacitat d'innovació, la capacitat de tindre en l'horitzó una major productivitat".

El president també ha assenyalat que els sectors productius són els principals beneficiaris de l'existència de Caixa Ontinyent. "Cap país avançat del món pot ser-ho si no té una indústria potent", ha dit el president, que ha afegit que entitats com Caixa Ontinyent "fan possible que la comarca seguisca viva i que les comarques centrals signifiquen un pulmó de creativitat i de potència econòmica" tant a escala autonòmica com estatal.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

- Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig