President
Sector hortofructícola

Puig advoca per enfortir la connexió entre els agricultors i la distribució per a millorar les "garanties de futur" del camp valencià

13/01/2018
Puig advoca per enfortir la connexió entre els agricultors i la distribució per a millorar les 'garanties de futur' del camp valencià
- El president ha defensat l'augment de les rendes agràries per a impulsar la innovació del sector
- El cap del Consell ha visitat les instal·lacions de la companyia Socomo i s'ha reunit amb representants d'empreses del sector hortofructícola valencià
- El president ha defensat l'augment de les rendes agràries per a impulsar la innovació del sector
El cap del Consell ha visitat les instal·lacions de la companyia Socomo i s'ha reunit amb representants d'empreses del sector hortofructícola valencià


Villanueva de Castellón.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat l'enfortiment de la connexió entre els agricultors i els distribuïdors per a refermar les "garanties de futur" del camp valencià, així com per a millorar les rendes agràries.

Puig s'ha reunit a Villanueva de Castellón amb representants d'unes quantes empreses i cooperatives hortofructícoles valencianes i amb directius de Carrefour Espanya en la seu de Socomo, filial del grup francés per a fruites i verdures.

Allí, el cap del Consell ha assenyalat que, sense una connexió adequada entre les dues parts, "és molt difícil que el camp romanga viu, un camp que oferisca garanties de futur als joves".

En aquest sentit, Puig ha afirmat que per a propiciar el rejoveniment del medi rural, "s'ha d'innovar i per a això ha d'haver-hi unes rendes agràries majors".

Després de visitar les instal·lacions i els magatzems de Socomo, el president ha assegurat que el "compromís clar amb l'entorn" és "el camí adequat" per a les empreses distribuïdores, i ha destacat la qualitat del treball i els productes de l'agricultura valenciana així com la seua "possibilitat d'ampliar mercats".

"És fonamental garantir un escenari favorable a la inversió" i l'augment d'exportacions, ha manifestat Puig, que ha ressaltat la importància de la localització de grans empreses per a la Ribera i per al conjunt de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defendido el fortalecimiento de la conexión entre los agricultores y los distribuidores para afianzar las "garantías de futuro" del campo valenciano, así como para mejorar las rentas agrarias.

Talls de veu relacionats

- Declaraciones del president de la Generalitat, Ximo Puig