President

Puig expressa el compromís de la Generalitat per a agilitzar les obres de l'escola de Villanueva de Castellón

13/01/2018
Puig expressa el compromís de la Generalitat per a agilitzar les obres de l'escola de Villanueva de Castellón

Villanueva de Castellón. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat durant la seua visita a l'Ajuntament de Villanueva de Castellón el compromís de la Generalitat per agilitzar les obres del CEIP Severí Torres en aquesta localitat.

Després de reunir-se amb l'alcalde, Óscar Noguera, el president ha mostrat la seua satisfacció per "compartir grans objectius" amb la corporació municipal, com és el cas de l'educació pública.

"Estem en aquests moments treballant per a agilitzar al màxim les obres" del CEIP Severí Torres, ha indicat Puig, que ha destacat el valor del centre "perquè hi haja ciutadans més formats i que tinguen no només coneixement, sinó també uns valors arrelats a la nostra manera de ser".

Per la seua banda, l'alcalde de Villanueva de Castellón ha valorat positivament la sintonia amb la Generalitat per a "avançar en el sosteniment i el bé de les persones, que és el que ens identifica".

A més, Noguera ha manifestat la importància per a l'Ajuntament del fons de cooperació municipal posat en marxa per la Generalitat Valenciana, que ha qualificat com "un salvavides importantíssim per a destinar aquests diners a les partides" que cada localitat necessite.

Galeria d'imatges