Presidència
Datos del INE

La Comunitat Valenciana se situa al gener com la tercera destinació nacional amb més alt grau d'ocupació hotelera

22/02/2018
- Les pernoctacions hoteleres de la Comunitat Valenciana registren un increment del 3,2 % fins arribar a les més d'1,3 milions durant el primer mes de l'any
- Colomer assenyala que "el turisme estranger, que apuja 7,4 punts percentuals, ha sigut l'impulsor d'aquests òptims resultats"
La Comunitat Valenciana se situa al gener com la tercera destinació nacional amb més alt grau d'ocupació hotelera, després d'ocupar més del 43 % de les seues places hoteleres a començament d'any, segons les dades difoses aquest dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), a través de l'Enquesta de Conjuntura Turística Hotelera.

Segons aquesta enquesta, els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat més d'1,3 milions de pernoctacions durant el primer mes de l'any, fet que ha suposat un augment del 3,2 % respecte a gener de 2017.

A més, les dades indiquen que el nombre de viatgers registrat als hotels de la Comunitat Valenciana durant el passat mes, xifrat en 433.302, s'ha incrementat en un 6,5% interanual.

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquestes xifres "com positives i que avalen el dinamisme del turisme a la Comunitat Valenciana fora de temporada". Segons Colomer, "el turisme estranger, que apuja 7,4 punts percentuals en el seu nombre de pernoctacions hoteleres, ha sigut l'impulsor d'aquests òptims resultats".

En aquest context, el responsable de l'Agència Valenciana del Turisme ha agraït al sector turístic "el gran esforç i treball que està realitzant" i ha advocat per "continuar treballant junts, administracions i sector, per a construir producte, avançar en la línia de qualificació, de diferenciació i de singularitat de la nostra oferta per a seguir sent una Comunitat oberta tots els mesos de l'any".