President
#Falles18

Puig assenyala l'autenticitat que "enforteix l'esperit" de la festa fallera

11/03/2018
Puig assenyala l'autenticitat que 'enforteix l'esperit' de la festa fallera
El president ha assistit a la mascletà al balcó de l'Ajuntament de València
València (11.03.18). El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l'autenticitat com a element central de les Falles, i ha assenyalat que aquesta dóna "una fortalesa d'esperit impressionant" a la festa fallera.

"Açò és molt més que un espectacle, és una festa autèntica", ha afirmat el cap del Consell, que ha assistit a la mascletà de la Pirotècnia Tomás al balcó de l'Ajuntament de València, junt amb l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i els membres de la comitiva fallera, incloses la Fallera Major, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez.

El president ha felicitat els responsables de la mascletà i ha apuntat que ha sigut "un espectacle modern, que ha compaginat totes les textures i tot el ritme".

A més, Puig ha subratllat "l'ambient de convivència extraordinari, d'harmonia i de concòrdia" durant les festes, que coincideix amb les elevades taxes d'ocupació hotelera previstes. "Això és València: obertura, universalitat, com demostra la mateixa falla de l'Ajuntament", ha afegit el responsable del govern autonòmic sobre l'acabat d'instal·lar monument faller municipal, 'Equilibri universal'.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacado la autenticidad como elemento central de las Fallas, y ha señalado que esta da "una fortaleza de espíritu impresionante" a la fiesta fallera.