President
Trobada institucional

Puig rep en audiència a la nova rectora de la Universitat Jaume I

21/05/2018
Puig rep en audiència a la nova rectora de la Universitat Jaume I

Castellón. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència a la nova rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, la recent elecció de la qual ha qualificat com una "magnífica notícia per a tot el sistema universitari valencià".

Puig ha remarcat la "voluntat absoluta de col·laboració i cooperació de la Generalitat amb la Universitat Jaume I de Castelló", un centre educatiu que ha descrit com "la primera universitat que va nàixer de l'autogovern valencià" i de la qual ha afirmat que "ha sigut la història d'èxit més important del segle XX a Castelló" i que, en l'actualitat, "ha de ser l'element innovador i modernitzador de tota la societat".

Una altra qüestió abordada en la trobada ha sigut el finançament de les universitats, un tema sobre el qual ha manifestat la voluntat del Govern valencià que hi haja un marc "estable", "just i que "de resposta a les necessitats que té el sistema universitari valencià".

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència a la nova rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, la recent elecció de la qual ha qualificat com una "magnífica notícia per a tot el sistema universitari valencià".

Talls de veu relacionats

Declaracions del president Ximo Puig