President
Sectores productivos

Puig destaca el "paper dinamitzador" de la indústria del calcer en la seua visita a Petrer

12/07/2018
Puig destaca el 'paper dinamitzador' de la indústria del calcer en la seua visita a Petrer
- El president ha assegurat que aquest sector ha demostrat una "capacitat permanent d'actualització"
- El president ha assegurat que aquest sector ha demostrat una "capacitat permanent d'actualització"

Petrer.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el "paper dinamitzador" que la indústria del calcer exerceix a la comarca del Vinalopó Mitjà i ha assegurat que aquest sector, "fonamental" per a la Comunitat, ha demostrat una "capacitat permanent d'actualització".

Puig s'ha pronunciat així després de la seua visita a Petrer a l'empresa Stuart Weitzman, que ha valorat com "extraordinàriament interessant" a "causa de tota la intel·ligència i el talent que hi ha acumulat" en aquesta firma assentada a la província d'Alacant.

"Hem de transitar per on ho fa aquesta marca, que és per la qualitat, el disseny i l'excel·lència", ha recalcat el cap del Consell, que ha afirmat que el sector disposarà de l'acompanyament de les institucions públiques per a aconseguir que "l'aterratge en la nova economia" siga "una realitat".

El president de la Generalitat s'ha mostrat partidari d'aprofitar els avantatges de la globalització per a millorar el posicionament de la Comunitat, i ha expressat que aquest procés es pot modelar des d'Europa atenent "una productivitat i control dels processos major".

Galeria d'imatges