President
Vertebració del territori

Puig reivindica la importància de l'A-7 per a superar els desequilibris territorials

23/07/2018
Puig reivindica la importància de l'A-7 per a superar els desequilibris territorials
- El cap del Consell ha assenyalat que, sense aquest tipus de connexions, és "molt difícil el desenvolupament econòmic, si no impossible".
- El cap del Consell ha assenyalat que, sense aquest tipus de connexions, és "molt difícil el desenvolupament econòmic, si no impossible".

Castellón.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha qualificat com "una necessitat" l'execució dels trams restants de l'autovia A-7 a Castelló i ha incidit en la rellevància d'aquesta infraestructura a la Comunitat "per a superar els desequilibris territorials" entre autonomies.

Puig s'ha pronunciat així després de reunir-se a Castelló amb representants del Col·lectiu d'Empresaris de la Sénia, en el qual hi ha associades 43 firmes relacionades amb el sector del moble, i ha recordat que aquesta connexió viària, que arriba de moment fins a Cabanes, encara "està pendent d'arribar a Catalunya".

El cap del Consell ha sol·licitat la col·laboració dels membres d'aquesta associació per a treballar així, tant des de les institucions públiques com des dels sectors empresarials, en una fórmula "perquè l'A-7 siga una demanda col·lectiva" i es prioritze "per part del Ministeri de Foment".

El president de la Generalitat ha assenyalat a més que, sense aquest tipus d'obres, "és molt difícil el desenvolupament econòmic, si no impossible", i ha afirmat que, respecte a la licitació dels trams pendents de l'autovia, "els informes de la Conselleria d'Obres Públiques i de Medi Ambient estan tots evacuats", per la qual cosa, des del punt de vista del Govern Valencià, "no hi ha cap tipus de problema perquè es porten avant les actuacions".

Puig ha ressaltat a més que els empresaris li han traslladat una petició en matèria de seguretat sobre la participació de la Policia Local de les dues autonomies en aquesta zona limítrofa entre la Comunitat i Catalunya que, tal com ha expressat, "pot ser molt útil".

El president de la Generalitat s'ha compromés així a dur a terme "les distintes reunions i entrevistes perquè això siga possible", i ha mostrat també la seua disposició a "sumar esforços en projectes de tots" mitjançant organismes com la Mancomunitat de la Taula del Sénia, que ha descrit com "un bon espai de trobada" que demostra "una realitat territorial flexible"

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha calificado como "una necesidad" la ejecución de los tramos restantes de la autovía A-7 en Castellón y ha incidido en la relevancia de esta infraestructura en la Comunitat "para superar los desequilibrios territoriales" entre autonomías.

Talls de veu relacionats

- Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig