Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Sectores Productivos

Economia posa en marxa el Pla d'acció per a la promoció de la seguretat industrial, dotat amb 400.000 euros

03/09/2018
- Climent ha signat un conveni amb les principals associacions industrials
- Aquest pla permetrà fer una campanya de sensibilització entre la ciutadania
El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat amb les principals associacions i federacions industrials una sèrie de convenis que permetran posar en marxa el Pla d'acció per a la promoció de la seguretat industrial.

El conseller, acompanyat de la secretària autonòmica d'Economia, Blanca Marín, i de la directora general d'Indústria i Energia, Empar Martínez, ha signat aquests convenis de col·laboració amb l'Associació Valenciana d'Entitats d'Inspecció, la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana, la Federació d'Empresaris del Metall de la Província d'Alacant, el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana i el Consell de Col·legis Oficials de Graduats en Enginyeria branca industrial i Enginyers Tècnics Industrials de la Comunitat Valenciana.

Climent ha explicat que "aquest gran acord permetrà que l'Administració destine 400.000 euros enguany per a la realització de campanyes de difusió i conscienciació sobre la cultura i la importància de la seguretat industrial".

El conseller d'Economia ha destacat, després de la signatura del conveni, que "la seguretat industrial és un dret de què tots ens hem de responsabilitzar. Tots tenim molt a dir i molt a fer en tots els processos industrials, des de l'inici, el manteniment o la certificació. La Generalitat està sent pionera a l'hora de reivindicar un tema tan important per a la ciutadania com és la seguretat industrial".

La campanya, segons ha detallat, pretén "deixar clar que la seguretat industrial és summament important, motiu pel qual hem de vetlar pel seu compliment", ha ressaltat Climent.

En aquest sentit, el pròxim dia 14 de setembre es farà una presentació pública sobre aquest pla d'acció i sobre el desenvolupament de la seua implementació.

Galeria d'imatges