Presidència
Concurs per a estudiants

El Museu dels Ciències i la Universitat Jaume I convoquen la VI edició del concurs 'Cristal·lització en l'Escola'

29/09/2018
El Museu dels Ciències i la Universitat Jaume I convoquen la VI edició del concurs 'Cristal·lització en l'Escola'
- Dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat perquè presenten un projecte junt amb els seus professors
La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per sext any consecutiu en l'organització del concurs 'Cristal·lització en l'Escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat perquè presenten un projecte junt amb els seus professors. Tots els interessats poden inscriure's en la web www.cac.es/cristalografia i tenen de termini des d'aquest dissabte fins al 31 de gener de 2019.

El certamen 'Cristal·lització en l'Escola' està dissenyat per a descobrir els estudiants la cristal·lografia d'una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic.

Els alumnes seguixen el format de "concurs competitiu" i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un "congrés" durant la final del concurs el 4 de maig de 2019 en el Museu. A més, al gener de 2019, s'oferirà un curs de formació destinat als professors.

Més de 1.400 estudiants van participar en l'última edició que va superar els 50 projectes presentats en els que van exposar les geodes i cristalls fruit de la seua investigació en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Després de la final, els millors treballs de cristal·lització formaran part d'un exposició en El Carrer Menor del Museu.

Galeria d'imatges