Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca 'Desafío Robot 2019'

14/02/2019
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca  'Desafío Robot 2019'
- La 11é edició d'esta competició robòtica tindrà lloc el divendres 10 de maig, en el carrer Major del Museu de les Ciències
La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat la 11a edició de 'Desafío Robot' que reunix persones aficionades la robòtica, professorat i alumnat de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenrotllen al llarg de tot el curs. Els equips interessats ja poden inscriure's en consultar ací fins al 4 de març.

Es tracta d'una experiència en què s'implica a professorat i alumnat per a dur a terme un projecte tecnològic relacionat amb la robòtica i promoure l'ús de les noves tecnologies entre els jóvens per mitjà de la participació en una activitat pràctica i lúdica. El robot que dissenyen competirà en diferents proves en una jornada que se celebrarà en el Carrer Major del Museu de les Ciències divendres que ve 10 de maig.

A més de la fase de competició, 'Desafío Robot' acull zones d'exhibició on empreses, institucions i entitats del món de la robòtica mostren al públic del Museu de les Ciències, els seus projectes d'investigació, iniciatives, últims productes, així com, la realització d'activitats complementàries i exhibicions.

Cristal·lització en l'Escola i Reacciona!

Maig es convertix novament en el mes dels concursos científics escolars en la Ciutat dels Arts i els Ciéncies, ja que a més de 'Desafío Robot', el Museu de les Ciències organitza 'Cristal·lització en l'Escola' i 'Reacciona!'.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per sext any consecutiu en l'organització del concurs 'Cristal·lització en l'escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat.

L'exposició de projectes i entrega de premis se celebrarà el 3 de maig. El divendres, 17 de maig, tindrà lloc la final i entrega de premis de l'octava edicón dl concurs Reacciona! Organitzat Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) per a promoure l'interés per la química entre jóvens.

Galeria d'imatges