President

Ximo Puig afirma que el feminisme és "la revolució del segle XXI" i que "en les dones resideix l'esperança perquè no es torne arrere"

28/02/2019
Ximo Puig afirma que el feminisme és 'la revolució del segle XXI' i que 'en les dones resideix l'esperança perquè no es torne arrere'
- El president, que ha assistit al congrés 'Dones inspiradores' d'UGT, ha recordat que sense igualtat no pot haver-hi una democràcia plena
- El president, que ha assistit al congrés 'Dones inspiradores' d'UGT, ha recordat que sense igualtat no pot haver-hi una democràcia plena

Alacant
. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que el moviment feminista és "la revolució de segle XXI" i ha advertit que "en les dones resideix la nostra esperança perquè no es torne arrere".

Així s'ha expressat en la clausura el congrés 'Dones inspiradores', organitzat per UGT-PV a Alacant, en la qual ha reivindicat les històries de superació, compromís i resistència, tant de les dones conegudes al llarg de la història com d'aquelles dones anònimes "que formen part del moviment silenciós que ha fet avançar la igualtat".

Per això, el cap del Consell ha donat suport a les mobilitzacions del 8 de març "perquè, d'una vegada, es respecte la dignitat de les dones" ja que, com ha assenyalat, "si no hi ha igualtat no hi ha democràcia en plenitud".

En aquest sentit, ha cridat a "combatre els missatges anacrònics" de part de l'espectre polític, alhora que ha lamentat que la violència de gènere siga "el principal problema que té Espanya en aquests moments".

En l'acte, que ha organitzat el sindicat UGT, el president també ha destacat "el paper d'acció política" que duen a terme els sindicats ja que, segons ha recordat,"els grans avanços relacionats amb la igualtat han anat sempre de la mà del sindicalisme de classe".

Galeria d'imatges