President
Educació

Ximo Puig destaca el reconeixement a "l'audàcia" i "l'esforç" acadèmic dels premis del Consell Social de la Universitat d'Alacant

04/04/2019
Ximo Puig destaca el reconeixement a 'l'audàcia' i 'l'esforç' acadèmic dels premis del Consell Social de la Universitat d'Alacant
- El president valora "l'esforç de traslladar el coneixement científic i tècnic a l'aplicació pràctica amb efectes socials" i "l'excel·lència del treball ben fet"
- El president valora "l'esforç de traslladar el coneixement científic i tècnic a l'aplicació pràctica amb efectes socials" i "l'excel·lència del treball ben fet"

Alacant.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat aquest dijous en el lliurament de guardons del Consell Social de la Universitat d'Alacant, que, ha assegurat, reconeixen "l'audàcia", "l'esforç" i "l'excel·lència" en l'àmbit acadèmic.

Així ho ha afirmat durant la intervenció que ha fet en l'acte, celebrat a la seu de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea a Alacant, en el qual també han estat presents la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Durant l'acte, el president ha lliurat un premi als estudiants de la Universitat d'Alacant que participen en la iniciativa 'La mar solidària'.

A més, Casa Mediterráneo ha rebut el guardó a la implicació universitària, mentre que la Universitat Permanent ha sigut destacada amb el premi a la implicació social. Així mateix, Verne Group ha rebut el premi a l'ocupabilitat, i el guardó per a la tasca investigadora ha correspost a Francisco Rodríguez Reinoso.

D'altra banda, el premi Càtedra Institucional s'ha lliurat a la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic de la UA, el premi al mecenatge d'investigació ha tocat a Biothas, SL, Cajamar ha rebut el guardó al mecenatge artístic i cultural, Villa Universitaria ha sigut destacada pel mecenatge a la formació i Salvador Ordóñez ha rebut el premi a la trajectòria universitària.

En la seua intervenció, Puig ha destacat els "valors" d'aquests guardons, que "reconeixen l'audàcia dels qui s'arrisquen a obrir nous camins", "l'esforç de traslladar el coneixement científic i tècnic a l'aplicació pràctica amb efectes socials" i "l'excel·lència del treball ben fet".

Galeria d'imatges