Presidència
Previsions Setmana Santa

Els hotels de litoral de la Comunitat preveuen una ocupació hotelera superior al 84 % per Setmana Santa

12/04/2019
- Colomer ha avançat les dades de previsió d'ocupació hotelera de Turisme Comunitat Valenciana per als dies festius de la Setmana Santa
- El secretari autonòmic assenyala que l'ocupació prevista per als hotels d'interior en el conjunt de la Comunitat arriba al 80 %
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que segons un sondeig que ha fet Turisme Comunitat Valenciana, "les reserves tancades als hotels del litoral de la Comunitat Valenciana, des de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, arriben quasi al 84 % d'ocupació".

Colomer ha avançat a Alacant les dades del sondeig d'ocupació que ha fet Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior de la Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, el responsable de Turisme ha explicat que l'enquesta que ha fet el departament "mostra que en data de hui les reserves als hotels de litoral de la Comunitat suposen un increment de 2,3 % sobre l'ocupació prevista l'any passat".

El secretari autonòmic ha assenyalat que, pel que fa als hotels de les zones d'interior, "les expectatives d'ocupació en aquest moment se situen en el 80 % per a les quatre nits, unes dades que confirmen 3,9 punts més que la previsió de 2018".

Pel que fa a les previsions en els municipis de costa, el responsable de Turisme ha destacat que "s'esperen resultats positius, sobretot a Benidorm, on es preveu que es cobrisquen el 95 % de les places, segons les dades facilitades per Hosbec".

D'acord amb les previsions de la Fundació Turisme València s'estima per a la ciutat de València més d'un 77 % d'ocupació per als pròxims quatre dies festius.

El sondeig que ha fet Turisme mostra que per al litoral de la província de València, sense comptar la ciutat, l'ocupació estimada arriba al 78 %, la qual cosa suposa 3,5 punts més que en 2018.

Pel que fa a la província de Castelló, en data de hui, part d'unes previsions superiors també al 82 %, la qual cosa suposa 7,1 punts més que l'any passat, i el litoral d'Alacant, sense incloure-hi Benidorm, preveu una ocupació superior al 77 %, 1,5 punts més que la previsió de la campanya de l'any passat.

Previsió d'ocupació a l'interior

Pel que fa a l'ocupació prevista per als hotels d'interior de la Comunitat, el sondeig que ha fet Turisme Comunitat Valenciana mostra una ocupació prevista pròxima al 80 % del Dijous Sant al Dilluns de Pasqua en el conjunt de la Comunitat, xifra que suposa un increment de 3,9 punts respecte a les dades registrades en la Setmana Santa de 2018.

Pel que fa a les dades previstes per als hotels d'interior, destaquen les previsions de la província de València que, en data de hui, tenen unes expectatives pròximes al 88 %. A més, la província de Castelló té una previsió superior al 84 % i els hotels de l'interior d'Alacant tenen unes reserves del 36 %.

Francesc Colomer ha remarcat que aquestes dades demostren que "consolidem la nostra oferta d'interior i la nostra aposta per ser una destinació que combina a la perfecció sol i platja amb l'interior" i ha afegit que "hem de posar l'accent en la capacitat de reclam del nostre interior, la cultura, la gastronomia, el paisatge, o el turisme actiu, que són experiències i atractius que cada dia guanyen més força al nostre territori".

Galeria d'imatges