President
Obituario

Ximo Puig destaca la contribució de Rubalcaba a la visió d'Espanya com una "realitat diversa"

11/05/2019
Ximo Puig destaca la contribució de Rubalcaba a la visió d'Espanya com una 'realitat diversa'
- El president ha visitat la capella ardent de l'exvicepresident i exministre, instal·lada al Congrés
- El president ha visitat la capella ardent de l'exvicepresident i exministre, instal·lada al Congrés

Madrid.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dissabte la contribució de l'exvicepresident del Govern i exministre Alfredo Pérez Rubalcaba a la visió d'Espanya com "una realitat diversa".

Puig s'ha pronunciat així després de visitar la capella ardent de l'exvicepresident i exministre d'Educació i Ciència i Interior, que va morir aquest divendres, instal·lada en el Congrés dels Diputats. També ha assistit la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

"Crec que Alfredo Pérez Rubalcaba és d'aquests persones imprescindibles per a entendre el que ha passat a Espanya en els últims 40 anys", ha considerat el president, que ha subratllat així mateix el seu "esforç" per "cosir Espanya".

En aquest sentit, ha afirmat que l'exministre va ser "una persona capaç en tot moment de posar per damunt l'interés general de qualsevol interés partidista o personal".

"Això, hui, també es veu en la unió dels ciutadans i els partits polítics, perquè tothom reconeix el seu esforç per cosir Espanya i per intentar veure aquesta realitat diversa que tenim", ha conclòs.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

- Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig