President
Associació Tyrius

Ximo Puig fa una crida a treballar des dels "valors que són bandera de la Comunitat" per una societat sense exclusions ni desigualtats

05/06/2019
Ximo Puig fa una crida a treballar des dels 'valors que són bandera de la Comunitat' per una societat sense exclusions ni desigualtats
- El president destaca la lluita contra la violència masclista i l'envelliment actiu com a grans reptes socials, en l'acte de tancament del curs de l'Associació Tyrius
- El president destaca la lluita contra la violència masclista i l'envelliment actiu com a grans reptes socials, en l'acte de tancament del curs de l'Associació Tyrius

Alzira.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat la societat valenciana a treballar des dels "valors que volem que siguen bandera de la Comunitat Valenciana" per a assolir "una societat millor, sense exclusions ni desigualtats".

Així ho ha afirmat el president durant la seua intervenció en l'acte amb què l'Associació Provincial d'Ames de Casa i Consumidors Tyrius ha tancat el curs 2018-2019, al qual també ha assistit la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

"El que és important és que som valencians i valencianes i volem treballar junts", ha destacat Puig, que s'ha referit a la igualtat, la solidaritat i la convivència com a valors fonamentals de la societat valenciana.

En aquest sentit, ha considerat que aquests principis socials s'han de "garantir per damunt de les idees, que són legítimes", i han de ser la base per a "la convivència des dels interessos comuns".

El titular del Consell ha manifestat la seua "satisfacció" per poder compartir amb l'associació "totes les esperances en la millora de la qualitat de vida de la societat".

"Hi ha esperança que podem arribar a una edat longeva i, a més, amb bona qualitat de vida, perquè el que és important és l'envelliment actiu", ha assenyalat el president, que ha esmentat aquest com "un dels grans reptes del món en aquests moments".

Per això, ha agraït el treball de Tyrius pel "paper de la dona, pel treball social, començant pels temes més importants, amb la prevenció de la violència de gènere, que és la qüestió més important".

Galeria d'imatges