Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

TRAM d'Alacant ofereix més de 200 places gratuïtes d'aparcament que estaran disponibles durant les festes de Fogueres

19/06/2019
- A més, hi ha 181 places més d'automòbil i 40 de motocicletes en tres estacionaments municipals pròxims a la xarxa
- Els pàrquings estan situats en deu parades i baixadors en superfície de les línies 1, 2, 3, 4 i 9
- A més, hi ha 181 places més d'automòbil i 40 de motocicletes en tres estacionaments municipals pròxims a la xarxa
- Els pàrquings estan situats en deu parades i baixadors en superfície de les línies 1, 2, 3, 4 i 9



TRAM d'Alacant disposa de més de 200 places pròpies d'aparcaments gratuïts en deu estacions de superfície que permeten un accés més directe i ordenat a la capital en el transcurs de la celebració de les festes de Fogueres 2019.

A més, hi ha 181 places més d'automòbil i 40 de motocicletes en tres estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de tren i tramvia en diverses poblacions.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ofereix un total de 211 places d'estacionament repartides a les estacions del Campello (29), la Vila Joiosa (17), l'Alfàs del Pi (35), Altea (80), Calp (10), Benissa (30) i Teulada (10). Cal destacar que en aquestes dates la connexió ferroviària està tallada per obres entre Calp i Dénia, que ha sigut substituïda per un autobús, la qual cosa afecta les últimes tres estacions.

A més, cal afegir les 82 places municipals d'automòbil i 16 de motocicletes que s'han posat en servei a La Goteta-Plaza Mar 2; 17 i 6 prop de La Isleta; les 67 d'automòbil i 18 de motocicletes de Lucentum, i les 15 d'automòbil de Venta Lanuza, que sumen 181 places més d'automòbil i 40 de motocicletes, totes als voltants de les estacions i les parades esmentades.

Per tant, a les 211 places d'aparcament que ofereix TRAM d'Alacant cal sumar les 181 d'automòbils i les 40 de motocicletes d'estacionaments municipals amb els quals els usuaris del metropolità poden disposar d'un total de 375 places d'automòbil i 34 de motocicletes, totes gratuïtes.

Amb aquest servei, FGV vol fomentar l'ús del transport públic mitjançant la intermodalitat i l'intercanvi del vehicle privat amb el tren, i facilitar l'accés a la xarxa del TRAM d'Alacant a tots aquells usuaris que no tenen una parada de tramvia o tren pròxima, per a contribuir, a més, a la descongestió del trànsit viari en superfície i a la cura del medi ambient.

Galeria d'imatges