President
Incendi forestal

Puig destaca "l'èxit de cooperació" entre les diferents administracions i operatius en l'incendi de Beneixama

16/07/2019
Puig destaca 'l'èxit de cooperació' entre les diferents administracions i operatius en l'incendi de Beneixama
- El president ha anunciat que l'incendi es troba estabilitzat
- Després de l'extinció del foc es posarà en marxa una taula per a començar a dissenyar la recuperació de la zona
-El president ha anunciat que l'incendi es troba estabilitzat
- Després de l'extinció del foc es posarà en marxa una taula per a començar a dissenyar la recuperació de la zona


El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts l'"èxit de cooperació" que s'ha donat entre les diferents administracions i operatius que participen en l'extinció de l'incendi forestal que es va declarar dilluns passat a la localitat de Beneixama, i ha donat les gràcies a l'Ajuntament del municipi de l'Alt Vinalopó i a tots els de la comarca "per la bona voluntat i la cooperació en tot moment".

Puig, que ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita al Lloc de Comandament Avançat (PMA) de l'incendi per a conéixer de primera mà les tasques d'extinció, ha anunciat que el foc es troba estabilitzat i ha explicat que a les 18 hores tindrà lloc una nova reunió de la direcció de l'equip d'extinció.

El cap de l'Executiu ha incidit que, "gràcies a la promptitud en la resposta, a la coordinació i a l'esforç de tots, s'ha aconseguit parar un incendi que ha pogut ser catastròfic, com va ser el de fa un quart de segle en aquesta mateixa comarca", i ha celebrat que, finalment, "en aquest cas s'ha pogut donar una resposta contundent, i hem aconseguit que no hi haguera cap desgràcia personal". A més, ha ressaltat que, "des del punt de vista de les pertinences de les persones, les cases que van haver de ser desallotjades no han sigut afectades".

A partir de l'extinció de l'incendi es posarà en marxa, segons ha anunciat Puig, una taula postincendi, que estudiarà les conseqüències finals del foc i començarà a dissenyar la recuperació de la zona.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

-El president ha anunciat que l'incendi es troba estabilitzat - Després de l'extinció del foc es posarà en marxa una taula per a començar a dissenyar la recuperació de la zona