Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Viu l'Estiu

L'IVAJ registra una ocupació de 3.445 places en l'oferta concertada d'albergs i de campaments juvenils

10/08/2019
- Un total de 75 entitats realitzen activitats d'oci educatiu a les instal·lacions de la Comunitat
- Tretze ajuntaments organitzen programes grupals per a joves
- Un total de 75 entitats realitzen activitats d'oci educatiu a les instal·lacions de la Comunitat
- Tretze ajuntaments organitzen programes grupals per a joves



La Comunitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha registrat una ocupació de 3.445 places en albergs i campaments dins de la denominada oferta concertada en instal·lacions de l'IVAJ.

Un total de 1.311 places corresponen als albergs juvenils Sant Crist del Mar, a Benicarló; Argentina, a Benicàssim; la Marina, a Moraira-Teulada; Mar i Vent, a Piles; i el de Biar; i 2.134 places, als campaments Jaume I, a Alcossebre i al campament de Navalón.

L'oferta concertada 'Viu l'estiu' de l'IVAJ ofereix l'ús de les instal·lacions a grups d'un mínim de 15 persones pertanyents a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu.

'Viu l'estiu' en albergs i campaments de l'IVAJ facilita estades des de l'1 de juny fins al 8 de setembre de 2019. En el mes de juny, 28 entitats van realitzar activitats d'oci educatiu amb 1.227 places ocupades; al juliol, han sigut 25 entitats amb 1.266 places ocupades; i a l'agost, 22 entitats amb 952 places ocupades.



75 entitats disfruten en les instal·lacions juvenils

Aquest estiu hi han acudit grups 'scouts', col·legis i instituts, societats musicals i associacions juvenils, d'interés social i cultural. A més, per a desenvolupar programes d'oci educatiu, han visitat les instal·lacions els ajuntaments d'Aielo de Malferit, Benetússer, Benifaió, Borriana, Canals, Càrcer, Mislata, Ontinyent, Pilar de la Horadada, Riba-roja del Túria, Silla i Villanueva de Castellón, de la Comunitat Valenciana, i l'Ajuntament d'Humanes, de la Comunitat de Madrid.

El programa d'oferta concertada per a l'ús de les instal·lacions juvenils, unes dependències obertes a activitats grupals, es dirigeix a ajuntaments, associacions juvenils i també a altres associacions legalment constituïdes que organitzen activitats sense ànim de lucre.

A 'Viu l'estiu' li seguirà 'Viu l'hivern' per a estades en albergs i campaments del 9 de setembre de 2019 al 31 de maig de 2020. Les entitats interessades s'hi poden inscriure en 'Viu l'hivern':
consulteu ací

Per a més informació sobre l'oferta concertada, visiteu: consulteu ací

Talls de veu relacionats

- Declaracions de Jesús Martí, director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)