Presidència

El director general de Turisme destaca l'aposta de l'Ajuntament de Gandia per la desestacionalització turística

20/08/2019
El director general de Turisme destaca l'aposta de l'Ajuntament de Gandia per la desestacionalització turística
- Campos ha visitat Gandia, on ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa
- Campos ha visitat Gandia, on ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa


El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Gandia, on ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa de la localitat, Diana Morant, per a analitzar els temes turístics que afecten les dues institucions.

Després de la reunió, el director general ha destacat que "Gandia és una de les destinacions prioritàries de la Comunitat Valenciana" i ha reconegut "el gran treball de l'Ajuntament per a impulsar altres productes que complementen el sol i platja amb l'objectiu de desestacionalitzar".

Campos ha assenyalat que la Direcció General de Turisme " treballarà en l'avantguarda competitiva impulsant l'accessibilitat al turisme, la sostenibilitat, la intel·ligència turística i apostant per una promoció segmentada dels mercats i de productes".

Herick Campos també ha assenyalat que, segons les últimes estimacions, "s'estan superant fins i tot les expectatives d'ocupació hotelera gràcies al treball dels empresaris, dels treballadors i de les destinacions locals, i a Turisme CV, que és un instrument útil tant per a empresaris com per a treballadors i destinacions".

Pel que fa a la lluita contra l'intrusisme en apartaments turístics, Campos assenyala que "durant aquests últims quatre anys s'hi ha fet molt, i encara s'hi ha de fer més, amb l'impuls de la col·laboració publicoprivada" i ha explicat que "ara s'estan fent campanyes amb el sector per a conscienciar tota la ciutadania del fet que és un problema de tots".

Per la seua banda, l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha felicitat Herick Campos pel seu nomenament com a director general de Turisme i ha mostrat la seua voluntat de seguir "per a consolidar i renovar Gandia com a destinació turística". A més, Morant ha apostat per "continuar treballant cap al coneixement i la intel·ligència turístics".

Galeria d'imatges