Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

La Generalitat participa en el Fòrum de Ciutats i Jurats de la quinzena edició d'Europan

21/10/2019
- Europan convoca joves arquitectes menors de 40 anys
- Els Rajolars d'Oliva és l'emplaçament sobre el qual es treballa a la Comunitat Valenciana
- Europan convoca joves arquitectes menors de 40 anys
- Els Rajolars d'Oliva és l'emplaçament sobre el qual es treballa a la Comunitat Valenciana



Amb participació de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica s'ha celebrat a la ciutat austríaca Innsbruck el Fòrum de Ciutats i Jurats de la quinzena edició d'Europan. A aquest fòrum han assistit representants municipals d'Oliva i ha comptat amb la intervenció de la directora general d'Innovació Ecològica en la Construcció, Nuria Matarredona, que ha destacat la importància d'aquest concurs per a promoure plantejaments innovadors al nostre territori.

En el fòrum concorren els representants dels 47 emplaçaments que competeixen de tot Europa i els deu jurats encarregats de dirimir els guardons dels treballs preseleccionats en la primera fase. Els Rajolars d'Oliva, emplaçament sobre el qual es treballa a la Comunitat Valenciana, han rebut 26 propostes, de les quals set han passat a la segona fase.
Europan convoca joves arquitectes menors de 40 anys perquè participen amb els seus projectes en diferents emplaçaments en tot el continent europeu, i promou, així, el coneixement i la investigació en el camp de l'hàbitat i de l'urbanisme a través de l'intercanvi entre professionals dels països europeus que se sumen a la iniciativa.
En aquesta edició el lema triat és 'Ciutats productives 2: recursos, mobilitat, equitat social'. En els últims anys, Europan s'ha convertit en un fòrum imprescindible de debat continu sobre l'habitatge, l'arquitectura i l'urbanisme que reuneix professionals, institucions i administracions d'àmbit estatal, autonòmic i local per a participar en aquest debat.

Galeria d'imatges