Presidència

El Consell col·labora amb la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la CV per a la promoció turística de la Comunitat en À Punt Mèdia

08/11/2019
- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 600.000 euros per mitjà d'un conveni de col·laboració
- À Punt difondrà documentals sobre rutes turístiques, turisme gastronòmic i una docusèrie de festivals de música
- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 600.000 euros per mitjà d'un conveni de col·laboració
- À Punt difondrà documentals sobre rutes turístiques, turisme gastronòmic i una docusèrie de festivals de música



El Consell ha autoritzat la subscripció del Conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana per a la promoció turística de la Comunitat en À Punt Mèdia en 2019.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina 600.000 euros a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana per a promocionar l'oferta turística de la Comunitat.

Així, mitjançant aquest acord de col·laboració, es duran a terme accions per a la creació i difusió de continguts audiovisuals amb la finalitat de promocionar els recursos i l'oferta turística de la Comunitat Valenciana.

En concret, les accions que es desenvoluparan en el marc del conveni per a la creativitat i difusió de continguts amb la finalitat de promocionar els recursos i l'oferta turística de la Comunitat Valenciana consisteixen en tres projectes: documentals sobre rutes turístiques, documentals de turisme gastronòmic i una docusèrie de festivals de música.

D'aquesta manera, À Punt Mèdia contractarà documentals o reportatges sobre rutes turístiques de la Comunitat Valenciana que donen valor al nostre patrimoni i promocionen el turisme cultural, paisatgístic i històric.

A més, la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació -À Punt- difondrà documentals o reportatges sobre la dieta mediterrània i la gastronomia valenciana, que valoren tant la riquesa de la cuina tradicional de la Comunitat Valenciana com la innovació i creativitat dels nous cuiners i cuineres valencians.

Un dels principals atractius turístics de la Comunitat Valenciana és la celebració de festivals de música reconeguts en l'àmbit nacional i internacional. En aquest sentit, À Punt està interessada en la contractació d'uns documentals o reportatges dels principals festivals de música que tenen lloc al territori valencià.

Difusió turística

Turisme Comunitat Valenciana té entre les seues competències l'impuls i l'execució de la política turística de la Generalitat en relació amb la promoció de la qualitat i la innovació, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià, i potencia aquesta oferta a través del suport a la comercialització, la informació i la difusió del producte turístic de la Comunitat Valenciana, i a la realització de les activitats necessàries per a una millor promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana.

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, en virtut de les funcions que li atribueix la Llei 6/2016 per a exercir el servei públic de radiodifusió i televisió d'àmbit autonòmic, té encomanada, entre altres, la missió de satisfer les necessitats d'informació, cultura, educació i entreteniment de la ciutadania i de la societat de la Comunitat Valenciana, a més de promoure el coneixement del patrimoni cultural.

Igualment és objectiu dels mitjans públics que la informació de proximitat permeta projectar en la resta del món els fets més rellevants que es produeixen a la Comunitat Valenciana amb l'òptica dels valencians i les valencianes.

Cal destacar que és objectiu comú de Turisme CV i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana que es visualitze un retrat contemporani de què ofereix la Comunitat Valenciana com a destinació turística de primer ordre nacional i internacional.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística de la Comunitat i millorar el desenvolupament del sector turístic de la Comunitat Valenciana.