Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

El Consell col·labora amb la Universitat d'Alacant en investigació aplicada a recursos hídrics a la Comunitat Valenciana

29/11/2019
- El projecte d'investigació versa sobre ecosistemes aquàtics i marins
- El projecte disposa d'una subvenció de 10.000 euros
- El projecte d'investigació versa sobre ecosistemes aquàtics i marins
- El projecte disposa d'una subvenció de 10.000 euros



El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Universitat d'Alacant per al desenvolupament d'un projecte d'investigació aplicada a recursos hídrics.

L'objecte d'aquest conveni consisteix a establir les bases per a col·laborar en el finançament de grups d'investigació, departaments i instituts de la Universitat d'Alacant per al desenvolupament de projectes d'investigació aplicada relacionats amb els ecosistemes aquàtics i marins.

El projecte concret que finança la Conselleria es denomina 'Estudi de la comunitat fitoplanctònica al sud dels ports d'Alacant i Santa Pola' i està dotat amb 10.000 euros.

Els resultats obtinguts en el desenvolupament d'aquest projecte d'investigació aplicada, seran accessibles des de les pàgines web corporatives de la Universitat d'Alacant.

Per al seguiment del conveni, les dues institucions han de nomenar els membres de l'òrgan mixt de seguiment i control que seleccionaran els projectes d'investigació aplicada, han de contrastar i acreditar la idoneïtat dels treballs seleccionats una vegada realitzats i han de redactar un informe final dels projectes.