Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica
Regeneración urbana

Martínez Dalmau anuncia en el Consell d'Administració del Pla Cabanyal-Canyamelar l'inici d'una nova etapa per al barri

10/12/2019
- El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica és nomenat vicepresident del Consell
- El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica és nomenat vicepresident del Consell


El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha anunciat en el Consell d'Administració del Pla Cabanyal-Canyamelar l'inici d'una nova etapa per a aquest barri emblemàtic de la ciutat de València.

"Hui és un dia molt important" ha assegurat. "Comencem un moment important en la història del Cabanyal a l'hora de plantejar totes les polítiques que faran que el barri es desenvolupe en tots els aspectes, no només físicament, també fonamentalment de manera social". Per a fer-ho possible, ha destacat la implicació total de la Generalitat i de l'Ajuntament de València, "un exemple clar de col·laboració interinstitucional".

El vicepresident segon ha assenyalat que les administracions públiques "volem un barri inclusiu, on la gent visca en les condiciones que es mereix" i això requereix un esforç tant de l'Ajuntament com de la Generalitat.

Amb aquest objectiu, en la reunió s'han plantejat les directrius aprovades en les reunions prèvies mantingudes amb l'alcalde de València, Joan Ribó. En aquest sentit, ha manifestat que "posarem un punt i a part a com ha funcionat el Pla Cabanyal fins ara, per a avançar cap a un nou funcionament i que siga l'òrgan de coordinació de les polítiques respecte al barri".

Un dels punts aprovats ha sigut el nomenament de Martínez Dalmau com a vicepresident del Consell d'Administració, i el de la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, com a presidenta.

Sandra Gómez ha destacat la importància d'aquesta nova etapa i que donarà al Pla Cabanyal-Canyamelar "major capacitat de gestió, autonomia i lideratge de cara a revitalitzar el barri".

Galeria d'imatges