Presidència
Oferta de fin de semana para el público general

L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur es transforma per a acollir el públic general i mostrar les nostres festes i tradicions

25/01/2020
- Francesc Colomer ha destacat que "després de tres dies d'activitat professional intensa, ara obrim l'estand perquè els visitants coneguen la diversitat d'experiències que poden viure a la Comunitat"
- Els estands de Fitur Festivals i Fitur LGTB acolliran presentacions de tota l'oferta d'oci, mentre que en la zona de tastos i cuina en directe es mostrarà la riquesa gastronòmica de la Comunitat
- Francesc Colomer ha destacat que "després de tres dies d'activitat professional intensa, ara obrim l'estand perquè els visitants coneguen la diversitat d'experiències que poden viure a la Comunitat"
- Els estands de Fitur Festivals i Fitur LGTB acolliran presentacions de tota l'oferta d'oci, mentre que en la zona de tastos i cuina en directe es mostrarà la riquesa gastronòmica de la Comunitat



L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur ha transformat l'espai per a poder acollir les diverses activitats que s'han programat per a rebre el públic general que busca atractius per a decidir la seua pròxima destinació.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "després de tres dies d'activitat professional intensa en què les prop de 300 empreses que s'han ubicat en el nostre estand han mantingut nombroses reunions de treball, ara el reconvertim perquè els visitants puguen conéixer la gran oferta d'experiències que poden viure en la nostra destinació, a la Comunitat Valenciana".

L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur 2020 acollirà durant el cap de setmana desenes d'activitats per a atraure l'atenció del públic general que visitarà el recinte. Així, la plaça central es convertirà en un gran escenari en què tindran cabuda les festes i tradicions més representatives de la nostra comunitat.

D'aquesta manera, tant la zona de premsa, durant els dies del certamen dedicat al públic professional, com la zona de producte i empreses s'han reconvertit per a allotjar activitats dirigides al públic.

En concret, hi participaran l'Hotel del Juguete d'Ibi, que instal·larà una ludoteca, o la cadena d'hotels Magic Costa Blanca. També hi col·laborarà la germandat Salud i Esperanza de Albatera amb una mostra del brodat en fil d'or, o les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó, que portaran un panell amb el doble de Jack Sparrow ('Pirates del Carib') perquè els assistents puguen descobrir les grutes per mitjà de la nova ruta teatralitzada amb 'Pirates del Carib'.

A més, un dels 'waterman' més rellevants d'Espanya, David Parres, presentarà la competició Indoor SUP i instal·larà un simulador d'entrenament de SUP (surf de rem) perquè els majors de 16 anys puguen provar-lo.

A la plaça central s'han programat activitats diferents per a donar a conéixer la diversitat turística de la Comunitat Valenciana davant del públic madrileny que assistisca a la fira.

De fet, desfilaran per aquest espai les Belleses del Foc d'Alacant, es presentaran les festes de la Magdalena de Castelló, la Trencada de l'Hora de l'Alcora, la Tamborada d'Alzira, el Carnestoltes de Vinaròs, o el festival Pirata de Gandia.

Igualment, hi actuaran les Danses de Bocairent, el Grup de Danses Repicó de Manises, el Grup de Danses i Rondalla el Tossal de Llíria o els balls populars de la Baixà de Santa Bàrbara de Catadau.

De la mateixa manera, hi haurà espai per a acollir la presentació de les festes d'Utiel, la desfilada de la Societat Musical d'Alzira, la cercavila del pa beneït de Requena, la cercavila de Canals, les Creus de Maig de Borriana o el Congrés Nacional de Patchwork de Castalla, a més d'espectacles de màgia d'Almussafes.

D'altra banda, l'oferta d'oci també esdevindrà protagonista als estands de la Comunitat Valenciana ubicats en Fitur Festivals i Fitur LGTB, on es donaran a conéixer aquest cap de setmana totes les propostes per al gaudi del públic i els visitants.

Activitat gastronòmica

Per la seua banda, la zona de tastos i cuina en directe ('showcooking') de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur manté l'activitat durant tot el cap de setmana per a continuar mostrant la riquesa gastronòmica de la nostra destinació.
Per la zona de cuina en directe passaran els alumnes de la Xarxa de Centres de Turisme (CDT) de tota la Comunitat Valenciana, que presentaran diverses propostes per a cuinar els productes autòctons valencians amb receptes tradicionals i innovadores.

Finalment, municipis com Castelló, Torrent, Gandia, Canals, Utiel o Requena també cuinaran davant dels visitants i els donaran a tastar el millor de la nostra gastronomia.