Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica
Vivienda

La Generalitat i l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins valoren les necessitats d'habitatge al municipi

21/02/2020
La Generalitat i l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins valoren les necessitats d'habitatge al municipi
- El director general i la subdirectora d'EVha es reuneixen amb l'alcalde
- El director general i la subdirectora d'EVha es reuneixen amb l'alcalde


La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica s'ha reunit amb l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins per a valorar les necessitats d'aquest municipi en matèria d'habitatge.

El director general de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, i la subdirectora de Gestió, Pura Peris, han mantingut una reunió amb l'alcalde de l'Alcúdia de Crespins, Roberto Granero.

En l'actualitat, la Generalitat gestiona a l'Alcúdia de Crespins 37 habitatges públics, per la qual cosa s'ha acordat que l'Administració autonòmica i la local valoren fórmules de col·laboració per a intentar ampliar el parc públic d'habitatge en aquesta localitat de la Costera.

El director general d'EVha ha destacat l'esforç inversor que la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica està fent per millorar les condicions del parc públic. Només a l'Alcúdia de Crespins s'han invertit prop de 118.000 euros en la reparació de huit habitatges i la reparació d'elements comuns d'un grup d'habitatges del carrer Ricardo Tormo.

A més, està prevista la reparació d'un altre habitatge que s'assignarà a una família del municipi que tinga necessitat residencial en règim de lloguer social, és a dir, ajustat a les seues circumstàncies socioeconòmiques.

Alberto Aznar ha comentat la importància que tenen aquestes reunions amb els ajuntaments per a conéixer de primera mà les situacions distintes que acompanyen cada municipi.

"El Govern local és aquell que tracta amb més proximitat el ciutadà i, per tant, és la instància administrativa que amb més rigor pot atendre la realitat social i intervindre de la manera més ajustada a les necessitats dels seus habitants, sempre amb la col·laboració del Govern autonòmic".

Galeria d'imatges