Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Barceló destaca el "gran esforç, professionalitat i entrega" que demostra el personal sanitari "estant en primera línia" de l'emergència sanitària

24/03/2020

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat el "gran esforç, professionalitat i entrega" que demostra el personal sanitari, que combat en la "primera línia" de la lluita contra l'expansió del coronavirus.

Barceló ha assenyalat que, en la roda de premsa d'aquest dimarts, un mitjà de comunicació li ha plantejat una pregunta sobre l'elevat nombre de casos que afecten professionals de la sanitat en l'exercici de les seues funcions.

"Les meues paraules no han sigut afortunades. Per tant, demane disculpes si han pogut molestar o ofendre. Res més lluny de la meua intenció", ha indicat la titular de Sanitat sobre la resposta a la pregunta esmentada.

"No dubten que soc molt conscient del gran esforç, professionalitat i entrega que mostren, dia a dia, estant en primera línia d'aquesta situació tan complicada", ha subratllat.

Talls de veu relacionats