Justícia, Interior i Administració Pública
COVID-19

Bravo anuncia que les obres de l'estructura dels hospitals de campanya conclouran aquest cap de setmana

07/04/2020
Bravo anuncia que les obres de l'estructura dels hospitals de campanya conclouran aquest cap de setmana
- La Generalitat alça hospitals de campanya a Alacant, Castelló i València
- La Generalitat alça hospitals de campanya a Alacant, Castelló i València


Els treballs de construcció dels 3 hospitals de campanya "avancen a bon ritme, de manera que aquest cap de setmana acabaran les obres" als hospitals de campanya de Castelló, València i Alacant, segons ha explicat la consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, al termini de la  reunió mantinguda per videoconferència amb representants de la Conselleria de Sanitat i de l'empresa encarregada de les obres.

Aquestes instal·lacions acolliran en principi pacients que donen positiu en COVID-19 però que la seua situació requerisca poca complexitat, encara que els hospitals estan preparats per a adequar-se a qualsevol necessitat clínica.

Encara que es denominen hospitals de campanya, aquestes instal·lacions s'han construït d'acord amb la normativa de seguretat d'infraestructures hospitalàries que és més exigent que la normativa aplicable als equipaments d'emergències, com correspondria a aquest tipus de centres sanitaris. 

Les instal·lacions sanitàries s'han alçat com un annex, una ala més, dels hospitals de referència de La Fe, a València; el General d'Alacant i el General de Castelló.

Està previst que la setmana que ve s'inicie la fase d'equipament sanitari i comunicació informàtica dels hospitals de campanya, que quedaran integrats als sistemes de l'hospital principal respectiu.
 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaraciones de la consellera de Justicia, Gabriela Bravo