Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Situación de emergencia

Labora rep més de 102.000 sol·licituds per a demanar les ajudes de personal treballador autònom afectat per la COVID-19

08/04/2020
- Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas de negocis que hagen hagut de tancar i de 750 euros per a la resta
- Labora ha posat en marxa un procediment per a evitar el col·lapse de la seua pàgina web
- Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas de negocis que hagen hagut de tancar i de 750 euros per a la resta
- Labora ha posat en marxa un procediment per a evitar el col·lapse de la seua pàgina web



Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ha rebut fins a les 13.00 hores d'aquest dimecres prop de 102.000 sol·licituds per a les ajudes de treballadors i treballadores autònoms afectats per la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

El tràmit per a poder sol·licitar la subvenció s'ha obert a les 9.00 hores d'aquest dimecres en la pàgina web (consulteu ací) sense que, de moment, hi hagen hagut incidències a pesar de la gran quantitat de sol·licituds que s'han presentat.

Labora ha posat en marxa un procediment per a evitar el col·lapse de la seua pàgina web, tenint en compte la gran afluència que estava previst que es produiria. D'aquesta manera, a les persones que demanen l'ajuda se'ls assignarà una data i una franja horària per a poder presentar tota la documentació. El procediment es pot veure en aquesta infografia: consulteu ací.



En aquest sentit, un equip de persones de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i de Labora han estat treballant des de fa dies per a oferir garanties de seguretat i accessibilitat a les persones que sol·liciten les subvencions.

Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas dels negocis que hagen hagut de tancar i 750 euros per als que no han hagut de tancar, però que han tingut una disminució d'ingressos, en les condicions que estableix el reial decret de declaració de l'estat d'alarma, i es concediran de manera directa.