Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Economia Sostenible

L'Ivace treballa en una nova convocatòria d'ajudes per a polígons en 2021 mantenint les sol·licituds d'actuació concedides enguany

29/04/2020
- Climent ha mantingut una trobada de treball amb el president de la Federació Valenciana de Polígons Empresarials de la Comunitat
- El conseller avança que està previst publicar enguany les ajudes multisectorials de la Conselleria destinades a associacions comarcals
- Climent ha mantingut un encontre de treball amb el president de la Federació Valenciana de Polígons Empresarials de la Comunitat
- El conseller avança que està previst publicar enguany les ajudes multisectorials de la Conselleria destinades a associacions comarcals



El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha avançat que des de l'Ivace "estem treballant en una nova convocatòria d'ajudes dirigides als ajuntaments de la Comunitat per a la millora i modernització de polígons empresarials per a l'exercici 2021".

Climent ha detallat que, en aquesta nova ordre d'ajudes, "s'està estudiant la possibilitat de mantenir les sol·licituds d'actuació de millora ja realitzades pels ajuntaments de la Comunitat Valenciana en el marc de la convocatòria d'ajudes corresponents a 2020".

Cal recordar que aquesta ordre d'ajudes de 2020, dotada amb 27,26 milions d'euros, va quedar suspesa per a poder destinar el seu pressupost a actuacions urgents relacionades amb la crisi sanitària originada per la pandèmia COVID-19 .

Climent ha realitzat aquestes declaracions durant la reunió per videoconferència que ha mantingut amb el president de la Federació Valenciana de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (Fepeval), Santiago Salvador, en la qual han abordat la situació actual i les necessitats de les àrees industrials de la Comunitat.

El titular d'Economia ha recordat que les àrees industrials són una prioritat per a la Conselleria i per a l'Ivace i ha destacat que es tracta d'espais clau per a l'economia de municipis i comarques, ja que en ells s'instal·len empreses que són les que generen ocupació.

En aquest sentit, ha manifestat que, des de la Conselleria, en un moment de crisi com l'actual, "continuarem donant suport i estant al costat de les àrees industrials de la Comunitat".

Ajudes PEIV i multisectorials

En aquest encontre amb Fepeval també s'han abordat la línia d'ajudes de 31,9 milions per a la millora de la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials inclosa en la tercera fase d'implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana, (PEIV 2018-2023), que, igualment ha quedat anul·lada per a destinar aquests fons a finalitats relacionades amb la pandèmia COVID-19.

En aquest aspecte, el titular d'Economia s'ha compromés a intentar llançar de nou aquesta convocatòria d'ajudes abans de final d'any.

Així mateix, Climent ha informat que la Conselleria d'Economia Sostenible té previst publicar les ajudes multisectorials per a associacions comarcals, i ha acordat que s'estudiarà la possibilitat d'incloure en elles les despeses relacionades amb el teletreball.

Galeria d'imatges