Presidència
Formación Turística

Turisme comença una nova edició de tallers de tècniques per a reforçar el producte enogastroturístic

24/05/2020
- S'iniciarà aquest dilluns amb el seminari obert 'Competitivitat i nous escenaris per a l'enogastroturisme'
- Estan dirigits a personal tècnic, professionals i empreses d'enoturisme, oleoturisme, pescaturisme, agroturisme, guies, agents de viatges i altres empreses relacionades
- S'iniciarà aquest dilluns amb el seminari obert 'Competitivitat i nous escenaris per a l'enogastroturisme'
- Estan dirigits a personal tècnic, professionals i empreses d'enoturisme, oleoturisme, pescaturisme, agroturisme, guies, agents de viatges i altres empreses relacionades



Turisme Comunitat Valenciana inicia aquest dilluns la segona edició de 'Tallers per a remuntar producte enogastroturístic', organitzat en col·laboració amb les cambres de comerç i que s'impartiran en línia fins al pròxim 4 de juny.

Aquests tallers s'emmarquen en el Pla de contingència COVID-19-Accetur impulsat per Turisme, dins de la línia d'actuació d'informació i coneixement per a la competitivitat empresarial, que ha planificat un extens programa de jornades empresarials, seminaris i tallers en línia sobre estratègies i nous escenaris.

Els tallers estan dirigits a personal tècnic, professionals i empreses d'enoturisme, oleoturisme, pescaturisme, agroturisme, guies, agents de viatges i altres empreses relacionades amb el producte enològic i la gastronomia.

Els objectius són despertar la consciència sobre els recursos gastronòmics i oportunitats existents als territoris d'interior i entorns pesquers tradicionals i incentivar la recerca de solucions innovadores, en funció de les capacitats empresarials pròpies, amb ofertes entorn del vi, l'oli, la pesca o la producció agroalimentària que diferencien la Comunitat Valenciana de la competència.

A més, es pretén oferir pautes per al disseny, creació i desenvolupament de serveis turístics orientats a un client conegut-desconegut i desenvolupar dinàmiques creatives d'experiències enogastroturístiques al territori.
o de la
Aquest dilluns se celebrarà la primera sessió d'aquest taller, amb una taula redona oberta a tots els interessats i interessades que porta per títol 'Competitivitat i nous escenaris per a l'enogastroturisme' (consulteu ací).

Les sessions de la resta de dies s'impartiran del 26 de maig al 4 de juny, reservades als qui han realitzat la preinscripció en aquest enllaç (consulteu ací).

El coordinador i tutor dels tallers és Manuel Colmenero, agent de viatges, consultor i docent especialitzat en enoturisme i turisme experiencial.

A més, coordinaran els equips dels diferents tallers reconeguts experts de les cambres de comerç com Mónica Morales, responsable de Turisme de Cambra València, que coordinarà 'Pescaturisme i turisme mariner'; Teresa Prim, responsable de Turisme de Cambra Castelló, que coordinarà 'Oli i gastroturisme', i Carmen Domenech, responsable de Turisme de Cambra Alacant, que coordinarà 'Enoturisme i cultura del vi'.