Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària amplia les borses de les categories de personal cuidador, d'infermeria i de cuiners i cuineres

01/06/2020
- Les persones interessades hauran d'omplir la sol·licitud a través del portal web
- El termini de presentació de sol·licituds s'inicia dimarts, dia 2, i conclourà dilluns que ve, dia 8
- Les persones interessades hauran d'omplir la sol·licitud a través del portal web
- El termini de presentació de sol·licituds s'inicia dimarts, dia 2, i conclourà dilluns que ve, dia 8



El 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV) ha publicat la convocatòria d'ampliació de la borsa de treball temporal per a les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/a de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS).

Les persones interessades a inscriure's a l'ampliació d'aquesta borsa hauran d'omplir la sol·licitud a través del portal consulteu ací.

Per a fer-ho, hauran d'omplir els annexos següents: l'annex I de la sol·licitud d'inscripció, l'annex II del full de baremació i l'annex III de declaració responsable de l'aptitud mèdica, declaració responsable de no estar incurs en expedient i declaració responsable de veracitat de la documentació aportada.

Respecte a l'annex II, s'hauran de puntuar mitjançant el full d'autobaremació de conformitat al barem establit en l'article 14 de la Resolució, de 20 de març de 2017, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (DOGV 8008, 27.03.2017); l'autobaremació constituirà la declaració responsable de les dades aportades.

Les persones interessades hauran de registrar i presentar aquesta documentació (annex I, II i III) de manera telemàtica en l'enllaç següent: consulteu ací.


Aquesta sol·licitud haurà d'estar degudament signada. Es podrà fer mitjançant signatura escanejada (prèvia impressió de la sol·licitud i rúbrica manual) o mitjançant signatura electrònica.

El termini de presentació de sol·licituds a l'ampliació de la borsa d'infermer o infermera, cuidador o cuidadora i cuiner o cuinera és de cinc dies hàbils a partir del següent de la publicació de la convocatòria en el DOGV. S'inicia aquest dimarts, dia 2, i conclourà dilluns que ve, dia 8, ambdós inclosos.