Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell fomenta el teixit empresarial orientat al bé comú a la Comunitat Valenciana

19/06/2020
- El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú
- El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú


El Ple del Consell ha autoritzat la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú, que té com a objectiu incrementar el teixit empresarial orientat al bé comú a la Comunitat Valenciana. El conveni està dotat amb una quantitat màxima de 30.000 euros per a l'exercici 2020.

Aquest conveni, que se signa per primera vegada, entrarà en vigor en el moment que siga subscrit per les parts i s'estendrà fins al 31 de desembre de 2020.

L'import d'aquest conveni es destinarà al finançament de les despeses de funcionament de l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú a la Comunitat Valenciana, en l'exercici de les activitats que fa d'assessorament a persones físiques i jurídiques interessades en el model de l'economia del bé comú i la realització d'activitats de foment i difusió per a incrementar el teixit empresarial orientat al bé comú en l'àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana.

Aquest import es destinarà a finançar les despeses de funcionament en què incórrega l'entitat beneficiària. Per exemple: l'organització de fòrums, presentacions, seminaris, jornades o altres activitats divulgatives dirigides a persones emprenedores, especialment a treballadors i treballadores, autònoms, microempreses, pimes i entitats no lucratives; la formació relacionada amb matèries vinculades al foment de l'economia del bé comú, i l'assessorament i la participació en la creació i l'impuls del Registre d'entitats socialment responsables.