Presidència

El Consell col·labora amb València Prèmium per a promoure accions de turisme excel·lent a la Comunitat Valenciana

03/07/2020
- Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 50.000 euros a través d'un conveni de col·laboració
- Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 50.000 euros a través d'un conveni de col·laboració


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'associació empresarial València Prèmium per a promoure accions de turisme excel·lent a la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 50.000 euros perquè l'associació empresarial València Prèmium impulse accions de promoció de turisme d'excel·lència.

D'aquesta manera, es duen a terme diverses accions encaminades a comercialitzar els principals productes excel·lents en mercats diferents, que contribueixen a la desestacionalització de la destinació i fan valdre l'oferta prèmium de la Comunitat Valenciana.

En concret, l'associació empresarial València Prèmium, en el marc d'aquest conveni, va desenvolupar, al març, el València Culinary Festival 2020. A més, es preveu la realització de diverses accions promocionals.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana i millorar el desenvolupament del sector turístic de la Comunitat.